Müge Anlı'nın programı dizi oluyor

Müge Anlı'nın programı dizi oluyor
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dizi oluyor. Başrollerde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya oynayacak.

Başrollerde ünlü oyuncular var

Onedio''nun haberine göre, ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dizi oluyor. Müge Anlı''nın sunduğu programı andıran ''Suçlu'' dizisinin başrollerinde ise Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya''nın yer alacağı söyleniyor. Dizinin de reyting rekorları kırabileceği tahmin ediliyor.

Gazeteci ve sunucu Müge Anlı, karanlık olayları aydınlatması ve kayıpları bulması ile adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor. Televizyon kariyerine 2007''de Dobra Dobra isimli magazin programıyla başlayan Müge Anlı, 13 yıldır kendi adını taşıyan ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programı ile ekranlara geliyor ve ilgiyle izleniyor.

MÜGE ANLI KİMDİR. KAÇ YAŞINDA. EVLİ Mİ

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı. Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. 

Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı. Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı. 

Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu. 

Anlı’nın 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 17 yaşında olan bir kızı var.

İlgili Haberler