Muharrem İnce: "Bu kumpas benden çok Kılıçdaorğlu'na kuruldu"

Muharrem İnce: "Bu kumpas benden çok Kılıçdaorğlu'na kuruldu"
Gazeteci Merdan Yanardağ, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü söylediği Muharrem İnce'nin "Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu'na ile birlikte bozarız" dediğini aktardı.

Gazeteci Merdan Yanardağ, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li ismin Muharrem İnce ve Kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıklamasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Muharrem İnce’nin kendisini aradığını belirten Yanardağ, İnce’nin Partide disiplin soruşturması da isleyeceklerini belirterek, "Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu'na ile birlikte bozarız" dediğini aktardı.

Gazeteci Merdan Yanardağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Muharrem İnce bir paylaşımım üzerine beni aradı.. İnce, "Bu kumpas CHP' ye ve beden çok Kılıçdarolu'na kuruldu" dedi. Bu önemli bir iddia. Partide disiplin soruşturması da isyeyeceklerini belirten İnce, "Bu kumpası ancak Kılıçdaroğlu'na ile birlikte bozarız" diye de ekledi.

merdann.jpg

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li ismin Muharrem İnce ve haber kaynağının Talat Atilla olduğunu söylemişti. Talat Atilla ise bugün yazdığı yazıda haberi CHP’li kaynaklardan aldığını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na söz konusu iddiaları doğrulattığını söylemişti.