Muhittin Böcek her şeyi açıkladı. CHP'den istifa edeceği iddia edilmişti

Muhittin Böcek her şeyi açıkladı. CHP'den istifa edeceği iddia edilmişti
CHP'den ayrılacağı ve Muharrem İnce'nin kuracağı partiye geçeceği iddiaları ile gündem olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, söz konusu iddia hakkında açıklamalarda bulundu. Böcek, parti değiştirme niyetinin olmadığını belirterek, "Bugüne kadar hiç zikzak yapmadım, zikzak da sevmem. Ben partimde çalışmalarımı sürdüreceğim. Antalyalılara hizmet etmeyi sürdüreceğim" şeklinde konuştu.

Muhittin Böcek her şeyi açıkladı. CHP'den istifa edeceği iddia edilmişti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP''den ayrılacağı ve yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce ile birlikte hareket edeceği yönündeki iddiaların ardından bir açıklama yaptı. CNN Türk''e konuşan Böcek, Muharrem İnce ile geçmiş yıllardan uzun zamandır tanıştığını, İnce''nin hastalığı döneminde 3 kez oğlunu aradığını ve iyileşir iyileşmez de Muharrem İnce''ye bir telefon görüşmesi yaptığını belirtti.

Böcek, bu görüşmenin tamamıyla iyi temenniler çerçevesinde gerçekleştiğini söyleyerek, "Parti değiştirme niyetim yok. Bugüne kadar da parti değiştirme niyetim olmadı" açıklaması yaptı.

Böcek, Muharrem İnce ile geçmişte birçok programlara katıldığını, kendisiyle iyi ilişkileri olduğunu ancak Muharrem İnce''nin partisine katılmayı kesinlikle düşünmediğini ifade etti. Muharrem İnce''ye de yeni partisinde başarılar dilediği söyledi.

"PARTİMDE ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRECEĞİM"

Muhittin Böcek, "Bugüne kadar hiç zikzak yapmadım, zikzak da sevmem. Ben partimde çalışmalarımı sürdüreceğim. Antalyalılara hizmet etmeyi sürdüreceğim" açıklaması yaptı. Böcek önümüzdeki pazar günü 21 Mart''ta 15 CHP''li büyükşehir belediye başkanıyla Muğla''da bir araya geleceğini hatırlattı.

İlgili Haberler