Müsavat Dervişoğlu'ndan Aydınlıkçılara çok sert sözler

Müsavat Dervişoğlu'ndan Aydınlıkçılara çok sert sözler
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'e iftira atan Aydınlık grubuna çok sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "FETÖ ne ise bunlar da onların türevidir" dedi.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partili Mustafa İlker Yücel, Habertürk'te yayınlanan, moderatörlüğünü Didem Arslan Yılmaz'ın yaptığı "Türkiye'nin Nabzı" isimli programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e iftira atmıştı.

Yücel, Akşener'in yanına FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in montajlandığı bir fotoğrafı gerçekmiş gibi canlı yayında kamuoyu ile paylaşmıştı.

"SAĞ-SOL, ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMALARINA AYDINLIKÇILAR NEDEN OLDU"

Bu gelişmeler üzerine yayına bağlanan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Mustafa İlker Yücel'e mensubu olduğu Vatan Partisi'nin genel başkanı Doğu Perinçek'in PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'la olan fotoğraflarını hatırlattı.

Dervişoğlu ayrıca, Aydınlık grubunun 1970'li yıllarda insanları hedef göstererek ülkede sağ-sol, alevi-sünni çatışmalarına neden olduklarını söyledi.

"FETÖ NE İSE BUNLAR DA ONLARIN TÜREVİ"

Müsavat Dervişoğlu'nun bu sözlerinin ardından Aydınlıkçılar sosyal medyada Dervişoğlu'nu hedef aldı. 

Daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Maskelerini indirmem, sahte ulusalcı ajan provokatör “fabrikatörlere” iyi gelmiş olacak ki avaneleriyle birlikte saldırıya geçmişler. Aydınlık değil, karanlık bunlar! FETÖ ne ise bunlar da onların türevidir!.."

ekran-alintisi-061.png

İlgili Haberler