Mustafa Kafalı hoca anılacak

Mustafa Kafalı hoca anılacak
Milliyetçi camianın önemli isimlerden ve 28 Ağustos’ta vefat eden Prof. Dr. Mustafa Kafalı için anma etkinliği düzenlenecek. Milli Düşünce Merkezi’nin düzenleyeceği anma toplantısı bu akşam saat 19.00’da başlayacak.

28 Ağustos 2019 günü vefat eden ve “Beni Atatürk’ün payitahtına gömün” vasiyeti üzerine 30 Ağustos’ta Gölbaşı mezarlığına defnedilen Milli Düşünce Merkezi Şeref Üyesi büyük âlim Prof. Dr. Mustafa Kafalı için Milli Düşünce Merkezi tarafından anma toplantısı düzenlenecek.

Milli Düşünce Merkezi’nde 11 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 19.00’da yapılacak olan anma toplantısına konuşmacı olarak Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun, Prof. Dr. Sadettin Gömeç, Prof. Dr. Üçler Bulduk, Öğr. Gör. Gökberk Veysel Manga katılacak.

Milli Düşünce Merkezi tarafından 2015 yılında verilen “Atatürk, Türk Milliyetçiliği Şeref Armağanı” sahibi olan merhum Mustafa Kafalı’nın anma toplantısına değerli eşi eski MDM yönetim kurulu üyesi Sevgi Kafalı başta olmak üzere çok sayıda dava arkadaşının katılması bekleniyor.