Sadece iki kere yayınlanmıştı. Yayından kaldırıldı. Mustafa Keser Bülent Ersoy’u suçladı

Sadece iki kere yayınlanmıştı. Yayından kaldırıldı. Mustafa Keser Bülent Ersoy’u suçladı
Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in yaptığı "Benzemez Kimse Bize" programı Star TV tarafından yayından kaldırıldı. Keser ise programın kaldırılmasında Ersoy’u suçlu buldu.

İki bölüm yayınlanan program hakkında akşam saatlerinde Keser, 13 bölümlük bir sözleşme imzaladığını belirterek 11 bölüm sonra programdan ayrılacağını duyurmuştu.

Magazinsortie''de yer alan habere göre; Bülent Ersoy''un menajeri Haluk Şentürk ve danışmanı Arzu Acay''ın ''Benzemez Kimse Bize'' programının Star TV tarafından yayından kaldırıldığını doğruladı.

Seyhan Erdağ, Temiz Magazin''de Mustafa Keser''in bugün bir paylaşım yaptığını, Star yönetiminin isteği üzerine postu sildiğini ardından programın yayından kaldırıldığını açıkladı.

MUSTAFA KESER BÜLENT ERSOY’U SUÇLADI
Son programda Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgârlar esmiş, ikili birbirleriyle konuşmazken özellikle programın sonlarında birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmiş, programın finalini Keser yapmıştı.

Mustafa Keser, programın kaldırılmasına ilişkin "Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır." dedi.

NE OLMUŞTU
Programın açılış konuşmasını yapan Bülent Ersoy''un konuşması ve davranışları, sosyal medyanın gündemine düşerken Ersoy''un sarhoş olarak yayına çıktığı iddia edilmişti. Ersoy canlı yayında ağzına tek damla içki almadığını sadece heyecanlandığını açıklamıştı.
Programın ikinci bölümünde Şafak Sezer ve Kibariye konuk olmuş, komedyen Sezer canlı yayında Ersoy''a alkolmetre üfletmişti.

İlgili Haberler