Mustafa Sarıgül anketlerdeki oy oranını açıkladı! Partisinin 1. yaşını kutlayacak

Mustafa Sarıgül anketlerdeki oy oranını açıkladı! Partisinin 1. yaşını kutlayacak
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yaptırdığı anketlerde partisinin ne kadar oy oranı aldığını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Sarıgül ile gerçekleştirdiği görüşmeyi köşesine taşıdı.

Selvi''nin "Tezkere işi Millet İttifakı’nı parçalar mı?" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

SARIGÜL, GÖLGE KABİNESİ’Nİ AÇIKLIYOR

BİR insan heyecanını hiç kaybetmez mi? Mustafa Sarıgül kaybetmiyor. Meslektaşım Metin Özkan’la birlikte Mustafa Sarıgül’le sohbet ederken onu düşündüm. Partisini kurduktan sonra ağırlıklı olarak Ankara’da kalıyormuş. Ama buzullara da gitse günlük sporunu aksatmayan birisi. Sarıgül’ün lideri olduğu Türkiye Değişim Partisi 17 Aralık’ta birinci yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. Sarıgül, partisini kurdu ve seçimlere katılmaya hak kazandı. Bir yıl içinde iyi mesafe aldı. Tabii seçimlerde ne oy alır, onu bilemem.

Sarıgül’e göre anketlerde yüzde 2.5 birlikte yüz bin gencin sahaya çıkacağını söylüyor. “Yeniden dağlara taşlara ’Çare Sarıgül’ yazılacak, o zaman yüzde 4.5 oluruz” diyor.

17 ARALIK’TA

Sarıgül, 17 Aralık’ta Gölge Kabine’yi açıklayacak. Bunu çok önemsiyor. Çünkü Türkiye Değişim Partisi’ni siyasette farklı bir zemine yerleştirmiş. İktidarın yanlışlarını eleştiriyor ama doğrularına da doğru demekten çekinmiyor. Ama siyasi kulvardaki farkını, sadece eleştirmek olarak değil, aynı zamanda çözüm önerileri sunmak olarak gösteriyor. O nedenle çözüm önerileri getirmeyi önemsiyor. Gölge Kabine ise bu iddianın modellenmiş hali olacak.

İlgili Haberler