Müyesser Yıldız'ın FETÖ kumpasının ardından söylediği sözler tekrar gündeme geldi

Müyesser Yıldız'ın FETÖ kumpasının ardından söylediği sözler tekrar gündeme geldi
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'ın, seneler önce Oda TV davasında FETÖ'cü hakimlerce tutuklanıp daha sonra beraat etmesinin ardından söylediği sözler tekrar gündeme geldi.

Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, FETÖ'nün emniyette ve yargıda hakim olduğu dönemde Oda TV davasından 16 ay cezaevinde yatmıştı.

Daha sonra beraat edip tahliye olan Yıldız, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Yıldız, şöyle konuşmuştu:

"DEVLET BANA ADALETİ SAĞLAYAMIYORSA, BENİM DEVLETE İHTİYACIM YOK"

"99 gün sonrasına duruşma verildi, gerekçe TUBİTAK raporu. Peki haziranda gelmezse TUBİTAK raporu ne olacak? Yine 3 ay atacak. Devlet bana adaleti sağlayamıyorsa, TUBİTAK'a bu raporu inceletemiyorsa benim devletin hiçbir şeyine ihtiyacım yok."

MEHMET AĞAR'A ÖZEL CEZAEVİ, İLKER BAŞBUĞ'A KÖTÜ MUAMELE"

Bana 'bu haberi neden yaptın, bu adamla neden konuştun' sormadılar. Türkiye Cumhuriyeti'nin Genelkurmay Başkanı cezaevinde. Ben sıradan bir vatandaşım. Benimle aynı şartlarda kalıyor. O da paspas yapıyor koğuşuna, bulaşık yıkıyor. Bu kadar devlete hizmeti olmuş bir insan.

İyilikte eşitliği sağlayalım, kötülükte değil. Mehmet Ağar için özel cezaevi hazırlandı, hangi cezaevinde kalacağı soruldu, cezaevinin şartları iyileştirildi, özel koğuş hazırlandı. Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı yapmış olabilir. Bu da Genelkurmay Başkanlığı yapmış bir insan."

"DEVLETİME TAZMİNAT DAVASI AÇMAM"

Müyesser Yıldız, beraat edip çıktığında tazminat davası aç diyenlere “Devletin yargıcı, polisi hata yapabilir, devleti yönetenler hata yapabilir ama ben devletime tazminat davası açmam.” demişti.