Nail Noğay'dan 'açız' diyen vatandaşa 'Geber' yanıtı

Nail Noğay'dan 'açız' diyen vatandaşa 'Geber' yanıtı
İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, korona virüs salgını nedeniyle "Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?" diyen vatandaşa "Geber" yanıtını verdi. Noğay, yoğun tepki üzerine Bakanlık tarafından görevden alındı.

Euronews'in korona virüs salgını nedeniyle röportaj yaptığı bir vatandaş, "Şu anda çok mağdur durumdayım. Bu sabah, ayıptır söylemesi, çocuklarıma kahvaltı ettiremedim ve bu benim zoruma gitti. Devletimiz bu duruma bir el koysun. Şimdi çocuklarım aç kalmasınlar diye dilenmekten geliyorum. Çıkma diyorlar, bu durumda nasıl çıkmayayım. Biz ölelim ama çocuklarımız aç kalmasın" ifadelerini kullandı.

'AÇIM' DİYEN VATANDAŞA 'GEBER' DİYE YANIT VERDİ

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'ın, aç olduklarını açıklayan kadına verdiği cevap ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Bahsi geçen haberi alıntılayan Noğay, çocuklarıyla birlikte aç kaldığını belirten kadına "Geber" yanıtını verdi.

ekran-alintisi-040.PNG

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI, GÖREVDEN ALINDI

Nail Noğay, tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine önce tweeti sildi, daha sonra tepkiler dinmeyince hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Sosyal medyada büyük tepkiye yol açan İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'ın söz konusu paylaşımı sonrası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada " Şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır." denildi.

ekran-alintisi-042.PNG

CHP VE KADINLAR İÇİN SKANDAL SÖZLER

Noğay'ın daha önceki paylaşımlarında da CHP ve kadınlarla ilgili skandal paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

CHP için "Tam olarak görevleri vatana ihanettir" ifadelerini kullanan Noğay, kadınlar içinse "Kadın özgür olduğunda değil aile olduğunda mutludur" paylaşımında bulundu.

2-012.PNGio.PNG

Sosyal medyada İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'ın görevden alınması için kampanya başlatıldı.

Nail Noğay'ın görev tanımı 'Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Çocuk Kulüpleri Birimi' olarak geçiyor.

92581795-1313442872378297-8578971103861407744-n.jpg

AKP'Lİ VEKİL DE TEPKİ GÖSTERDİ

Aç olduğunu söyleyen kadına 'Geber' yanıtını veren Nail Noğay'a AKP'den de tepki geldi.

AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Noğay'ın tweetini alıntılayarak "Bu tweetin gereği yapılır kuzen!" paylaşımında bulundu.

w-002.PNG