Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi temizlik malzemesi satın alacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi temizlik malzemesi satın alacak
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi temizlik malzemesi satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Temizlik Malzemeleri Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: 22 Kalem Temizlik Malzemeleri Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalanmasını müteakip ihale kapsamında alınan malzemeler yüklenici tarafından en geç 30 takvim günü içinde eksiksiz olarak teslim edilecektir. Teslim edilecek malzemeler (numune istenilenler) numune olarak sunulan malzemeler ile aynı malzeme (aynı üretici firma tarafından üretilen ve aynı marka/modele sahip) olacaktır ve zorunlu haller dışında değişiklik yapılmayacaktır. Malzemeler teslim edildikten sonra malzemeleri teslim alan birim tarafından Taşınır Mal Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak Geçici Alındı Belgesi (Örnek : 9) düzenlenecek ve bir kopyası sevk irsaliyesi ile birlikte en geç 24 saat içerisinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teslim edilecektir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 07.06.2022 - 14:00

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.