Nihat Hatipoğlu korona mı oldu: Hatipoğlu resmen açıkladı

Nihat Hatipoğlu korona mı oldu: Hatipoğlu resmen açıkladı
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu korona virüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medyada hakkında çıkan iddialar sonrası açıklama yapan Hatipoğlu "Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun" dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı iddiaları üzerine sosyal medyada onlarca kullanıcı paylaşım yaptı. Facebook hesabından, ''Ya Şafî... Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz..'' yazısı ile paylaşım yapıldı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun ciğerlerinde rahatsızlık olduğu tespit edildi. Prof. Dr. Hatipoğlu'nun korona virüse yakalandığı iddiası hakkında açıklama da geldi.

Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu’nun koronaya yakalandığı iddiaları gündeme geldi. ‘Nihat Hatipoğlu’ etiketi ile paylaşımda bulunan pek çok kişi, ünlü ilahiyatçının koronaya yakalandığını iddia ederken; destek mesajları da paylaştı.

Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada korona olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. İddialar ardından Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından ise bir paylaşım yapıldı

5f44df005542842080090f76.jpg

 

Haberler.com/ Olgun Kızıltepe Sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddiaları ortaya atılan Nihat Haipoğlu'nun son durumuyla ilgili açıklama yapan asistanı, ünlü ilahiyatçının koronavirüs testinin pozitif çıktığını doğruladı.

Konuyla ilgili Haberler.com'a konuşan Hatipoğlu'nun asistanı "Hocam evde koronavirüs tedavisi görüyor. Durumu şimdilik stabil. Sevenlerinden dua bekliyor" ifadelerini kullandı.

OĞLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Sosyal medyada korona virüse yakalandığı öne sürülen Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının sağlık durumuyla ilgili olarak, "Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Kovid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah'a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile.." ifadelerini kullanmıştı.

İLK KORONA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Ünlü ilahiyatçının asistanı dün çıkan söylentiler üzerine bir açıklama yaparak, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şu anda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor." dedi.

5f44defb5542842080090f74.jpg

HATİPOĞLU RESMEN AÇIKLADI

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda korona virüs tedvisü gördüğünü açıkladı. Hatipoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun"

nihat-002.jpg