Nihat Hatipoğlu’nun Z kuşağı ile imtihanı. Sadece şu cevabı verebildi: Bu konuda net bir bilgimiz yok

Nihat Hatipoğlu’nun Z kuşağı ile imtihanı. Sadece şu cevabı verebildi: Bu konuda net bir bilgimiz yok
Nihat Hatipoğlu’nun z kuşağı ile imtihanı devam ediyor. Daha önceki programlarında gençler ve çocukların ilginç sorularıyla karşılan Hatipoğlu bu sefer yine zor bir soruya denk geldi. Programa katılan bir genç, Hatipoğlu'na "Uzaylılar Müslüman mıdır?" diye sordu. Hatipoğlu soruya “Bu konuda net bir bilgimiz yok” şeklinde cevap verdi.

ATV''de yayınlanan ''Nihat Hatipoğlu ile Sahur'' programında bir genç, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu''na "Uzaylılar Müslüman mıdır?" diye sordu.

Soru üzerine gülen Hatipoğlu, "Uzayda kimse var mı ki, bilmiyoruz ki. Uzayda bir hayat olmuş olsaydı bu konuda net bir şey söylemek doğru değil. Kur-an''ı Kerim net bir şey söylemediği için" dedi. Hatipoğlu, şöyle devam etti:

“NET BİR BİLGİMİZ YOK”
"Ama ''yer'' ve ''göktekiler'' kelimeleri var. O ''göktekiler''den maksat, bizim dünyamız dışındakiler, göktekiler. Göktekiler gezegenler, yıldızlar, vesaire. Orada bir hayat varsa mutlaka Allah, göndermiştir peygamber. ''Biz peygamber göndermedikçe sorumlu tutmayız'' diyor çünkü. Mevcut olmuş olsaydı sevgili peygamberimizden haberdar olurlardı, ona göre iman ederlerdi. Ama bu konuda net bir bilgimiz yok."

“ASTRAL SEYAHAT İLE KABE’YE GİTSEK”
Programa daha önce katılan bir genç Hatipoğlu’na “astral seyahat ile Kabe’ye gitsek Haccımız kabul olur mu?” diye sormuş, Hatipoğlu ise bu soruya “Dua ile Kabe''ye gidilir. Astral seyahatle Kabe''ye gidemezsiniz. Astral seyahat denemeleri çok doğru denemeler değildir” şeklinde yanıt vermişti.

"YANAĞIMDA ALLAH YAZIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR”
Programa bağlanan dokuz yaşındaki Yunus Emre U, "Yanağımda Allah yazıyor gibi görünüyor sizce bu işaret mi?" diye sormuş, Hatipoğlu gence "İyiye güzele işaret olarak düşünelim. İnşallah Allah''ın yolunda iyi bir kul olursun" cevabını vermişti.

İlgili Haberler