Nihat Özdemir, TFF başkanlığından istifa mı edecek?

Nihat Özdemir, TFF başkanlığından istifa mı edecek?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in görevinden istifa edeceği iddia edildi. İddiaya göre, Özdemir’in istifasından sonra göreve Mehmet Baykan’ın vekalet etmesi bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına Yıldırım Demirören’in istifası sonrası seçilen Nihat Özdemir ile ilgili ortaya flaş bir iddia ortaya atıldı. Özdemir’in görevi bırakacağı iddia edildi. Özdemir’in kararını yakın çevresine aktardığı belirtiliyor. Yönetim kurulundaki düşüncelerin hayata tam anlamıyla geçirilememesi, istikrarsız kararlar ve uygulanamayan kuralların Özdemir'i hayal kırıklığına uğrattığı öğrenildi.

Nihat Özdemir’n istifa kararı aldığı iddiasını Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık da dile getirdi. Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "TFF Başkanı değişiyor" ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

MEHMET BAYKAN VEKALET EDECEK

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Nihat Özdemir'in ardından TFF başkanlığına, seçimlere kadar Mehmet Baykan'ın vekalet etmesi bekleniyor. Başkanlık için adı geçen adaylardan Servet Yardımcı'ya onay çıkmadı. UEFA yönetiminde bulunan Yardımcı, Türkiye'ye ‘asker selamı' cezası verilmesi sürecinde ‘etkisiz' kalmakla eleştiriliyor. Bu ortamda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulislerde öne çıktı. Gümüşdağ, İBB Meclisi'ndeki başkanvekilliği görevini de kısa süre önce bırakmıştı.