Oda TV'de Nihat Genç depremi!

Oda TV'de Nihat Genç depremi!
Nihat Genç, Ali Türkşen polemiğinde sular durulmuyor. Nihat Genç, Oda TV’de yayınlanan son yazında ayrılık sinyali verdi.

Doğu Perinçek’in, İYİ Parti’nin kurucularından olan Ali Türkşen’i “iyi bir subay değildi" şeklinde eleştirdiği polemik her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Perinçek’in ardından Ulusal TV’de program yapan Nihat Genç de Türkşen ve İYİ Parti’yi eleştirdi.

Kendisine ve partisine yönelik eleştirilere cevap veren Türkşen, Oda TV’de bir makale kaleme aldı. Genç’e çok sert bir şekilde yanıt veren Türkşen, “Nihat Abi eğer destek olamıyorsan engel olma ve yolumuzdan çekil” ifadelerini kullandı.

NİHAT GENÇ’TEN ODATV’YE TEPKİ

Aynı zamanda Oda TV internet sitesinde yazarlık yapan Nihat Genç, Ali Türkşen’in makalesini yayınladığı için site yöneticilerine de tepki gösterdi.

Genç yazısında, “Oda TV, bir yazarı olarak kaldıramayacağım 'etik' hatalar yapıyor. Belki de yolun sonu görünüyor” ifadelerini kullanarak ayrılık sinyali verdi. Uzun yıllardır Oda TV’de yazan Nihat Genç bu ifadeleriyle "Oda TV’den ayrılıyor mu?" sorunu akıllara getirdi.

“TİKSİNDİRİCİ BULUYORUM”

Ayrıca Nihat Genç, yazısının devamında, Oda TV sütunlarından kendisine cevap veren Ali Türkşen’in yazısının ODA TV’de düzelttirmeden yayınlanmasını “tiksindirici” bulduğunu belirtti.