Oğlunu kurşunlayıp hüngür hüngür ağladı

Oğlunu kurşunlayıp hüngür hüngür ağladı
İstanbul Ataşehir'de bir baba parkta tartıştığı oğlunu tabancayla yaraladı. Hastaneye kaldırılan oğul, hayatını kaybederken baba ağlaya ağlaya polislerin gelmesini bekledi.

Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir parkta gelen 69 yaşındaki S.K. ile 40 yaşındaki oğlu U.K. henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. 

Ardından baba S.K., yanında bulunan tabancayla oğluna ateş etti. Ağır yaralanan U.K., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba S.K ise durumu polis ekiplerine haber verdi ve bankta oturarak polislerin gelmesini bekledi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, baba S.K'yı gözaltına aldı. Baba, polis tarafından Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri ise parkta inceleme yaptı.

"SİLAHI MASAYA BIRAKTI"

Olayla ilgili bir mahalle sakini, “Namaz kılıyordum. Biraz yüksek sesle konuşuyorlardı. Silah patladı. Kurusıkı gibi geldi bana. Adamı tanıyordum, mahallenin adamı.  Bir baktım karşısında oturan çocuk yan düştü. Şaşırdım. 10-15 dakikadan fazla yattı. Ondan sonra toplandı herkes. Onu vurduktan adam ağlamaya başladı. Bir yere telefon etti. Polisler geldi, ondan sonra sordular ona, 'Sen mi vurdun' diye. 'Ben vurdum' dedi. Silahını masanın üzerine bıraktı" dedi.