Öğrencileriyle satışa çıkarılan özel okullardan sonra özel hastaneler de hastalarıyla birlikte satışa çıktı

Öğrencileriyle satışa çıkarılan özel okullardan sonra özel hastaneler de hastalarıyla birlikte satışa çıktı
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını özel hastaneleri de vurdu. bu dönemi olumsuz geçirdi. Özel hastaneler hem binalarını hem de kurumlarını devren satılığa çıkardı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını özel hastaneleri de vurdu. Pandemide en çok ihtiyaç duyulan kurum olan hastaneler tek tek kapanmaya başladı. Ayrıca bazı özel hastaneler hem binalarını hem de kurumlarını devren satılığa çıkardı. Hastaneler için verilen ilanlarda kayıtlı 3 bin 750 hastanın bulunduğu bilgisi veriliyor.

HASTALARYLA BİRLİKTE SATILIK HASTANE

BirGün’den Mustafa Kömüş’ün haberine göre; diş kliniği de satılıyor, neredeyse tam teşekküllü denebilecek seviyede olan hastaneler de. Hastanelerin ilanlarında içinde hasta olduğu da ifade ediliyor. Örneğin bir klinik ilanında şu ifadelere yer verildi: 

“5 yıllık, 3 bin 700 kayıtlı hastası bulunan 3 üniteli panoromikli A tipi poliklinik ruhsatına sahip HC diş kliniği satılıktır. Koşullar yüz yüze görüşülecektir. Tam ya da yüzde 50 hisse şeklinde satış yapılabilir.” 

Bir başka hastane ilanında ise “Hastanemiz 25 yılı aşkın bir süredir faaliyette olan bir hastanedir. 4 bin metrekare kapalı alana sahiptir. 60 yatak kapasitesine sahip bir hastanedir. 20 servis, 20 yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 20 adet erişkin yoğun bakım ünitesine sahiptir.” denildi.

İlgili Haberler