Oğuzhan Asiltürk her şeyi açıkladı. Bakın AKP kendisinden ne istemiş

Oğuzhan Asiltürk her şeyi açıkladı. Bakın AKP kendisinden ne istemiş
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk’ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmelerin yankıları sürerken, Asiltürk katıldığı bir televizyon programında AKP'li yetkililerin kendisinden ne istediğini açıkladı. Asiltürk, AKP'li yetkililerin kendisinden İstanbul Sözleşmesi'nin kalkması konusunda yardım istediğini açıkladı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk’ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin yankıları siyaset gündemindeki yerini koruyor. 

Konuk olduğu bir televizyon programında konuşan Oğuzhan Asiltürk, ziyaretin içeriğine dair Erdoğan'ın açıklamalarının üzerine bir şey söylemeyeceğini belirterek “Forsunu morsunu kullanmadan abi kardeş gibi görüşmeye gelmesi karşısında ben en ufak bir açıklama yapmam” demişti.

Buna karşılık Asiltürk, Erdoğan’ın İstanbul Sözleşmesi konusundaki görüşlerini açıkladı.

Asiltürk’ün programda yaptığı konuşmada, “AK Parti'nin yetkilileri bana geldi ve bu sözleşmenin (İstanbul Sözleşmesi) kesinlikle kalkacağını söyledi. Sayın Cumhurbaşkanının da görüşü kalkması yönünde ama parti içinde de buna karşı olanlar var. Bana dediler ki, ‘efendim siz bu konuyu söyleyin ki işimiz kolaylaşsın’” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

İlgili Haberler