Okuduğu tweeti anlamayan AKP'li Özlem Zengin'den emekli generale ağır hakaretler

Okuduğu tweeti anlamayan AKP'li Özlem Zengin'den emekli generale ağır hakaretler
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz'un yazdıklarını anlamadı ve çok ağır hakaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde "Türkiye'de AKP'den önce 'Kadın' kelimesinin adı yoktu" diyerek sosyal medyada büyük tepki toplayan AKP Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

"Paris’te 2000’de diplomatik bir yemekte AKP’li Özlem Zengin gibi bir kadın, TR’de kadın haklarının olmadığını söylemişti. FR’de kadınların seçme ve seçilme hakkını ne zaman aldığını sormuştum. Zavallı bilememişti. Ben, “Fransız kadınlarından 10 yıl önce” deyince morarmıştı!" şeklinde tweet atan emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz'un paylaşımını yanlış anlayan Zengin, bahsedilen kişinin kendisi olduğunu zannetti.

Bunun üzerine Yavuz'a çok ağır hakaretlerde bulunan AK Partili Özlem Zengin, şu ifadeleri kullandı:

"AZ BEYİNLİ, ADİ YALANCI"

"Bir az beyinli 2000 de Pariste bir toplantıda bana atfen saçma ötesi bir söz uydurmuş hayatımda sadece bir sefer bir günlük Paris seyatim oldu sene 2018... Pasaportum şahittir. O adi yalancıya duyrulur."

AHMET YAVUZ'DAN YENİ PAYLAŞIM

Özlem Zengin'in ağır hakaretleri üzerine Ahmet Yavuz'dan yeni bir paylaşım geldi.

Yavuz, şu ifadeleri kullandı:

“Bir az beyinli” ve “Adi yalancı” ifadelerini bir sayın vekilin okuduğunu anlama ve kendini ifade etme seviyesine bağlıyorum."

ww-004.png

 

İlgili Haberler