Önce tartışlar sonra mermi yağdırdılar

Önce tartışlar sonra mermi yağdırdılar
İstanbul Pendik'te bir kafeye gelen silahlı bir grup, kafede oturan 4 kişiye mermi yağdırdı. Bir anda ortaya çıkan silahlı grup masada oturan 4 kişiyi silahla ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Saldırıda 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Daha önceden aralarında alacak verecek davası olan iki grup arasında tartışma çıktı. Taraflar tartıştıkları yerden ayrıldı. 

KAFEDE OTURDULAR

Bilal Mukanoğlu, Adem V. , Ömer V. İle ismi öğrenilemeyen bir kişi ile birlikte Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde bulunan bir kafeye gelerek oturdu.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR 

Bir müddet sonra peşlerinden kafeye gelen diğer grup silahlarla masada oturanlara saldırdı. Saldırıda Bilal Mukanoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Adem V. , Ömer V. İle ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Hastaneye kaldırılanlardan Bilal Mukanoğlu'nun cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

pendikte-kafede-silahli-saldiri-1-olu-3-yarali-1466-dhaphoto2.jpgpendikte-kafede-silahli-saldiri-1-olu-3-yarali-1466-dhaphoto3.jpgpendikte-kafede-silahli-saldiri-1-olu-3-yarali-1466-dhaphoto4.jpgpendikte-kafede-silahli-saldiri-1-olu-3-yarali-1466-dhaphoto5.jpgpendikte-kafede-silahli-saldiri-1-olu-3-yarali-1466-dhaphoto6.jpgpendikte-kafede-silahli-saldiri-1-olu-3-yarali-1466-dhaphoto9.jpg

DHA

DHA