Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sınır ötesi operasyon mesajının ardından bölgede yaşanan hareketlilik dikkat çekti.

Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu Suriye’nin Kamışlı kentindeki terör örgütü PKK/YPG'lilere, hendek kazmak için TIR'larla gönderilen iş makineleri ile konteyner ve akaryakıt tankerleri görüntülendi.

Operasyon mesajının ardından sınırın ötesinde hareketlilik - Resim : 1
Nusaybin ilçesine sınır komşusu olan Kamışlı'da, akşam saatlerinde üzerinde iş makineleri bulunan 2 TIR ile konteyner bulunan 1 TIRve akaryakıt tankerlerihareket halindeyken görüntüledi.
Operasyon mesajının ardından sınırın ötesinde hareketlilik - Resim : 2Teröristlere, hendek yapımında kullanmak amacıyla başka yerden gönderilen iş makineleri ve konteyneri taşıyan TIR'lar ile akaryakıt tankerleri, Kamışlı içlerine doğru ilerleyip bir süre sonra gözden kayboldu.