Otomotiv devinde aile içi kavga: Oğlunu savcılığa şikayet etti

Otomotiv devinde aile içi kavga: Oğlunu savcılığa şikayet etti
Ünlü bir yabancı otomobil markasının Türkiye temsilciliğini yapan Şahsuvaroğlu Holding’in veliahdı Yunus Şahsuvaroğlu otomobil satışlarını eleştirdi babası Nihat Şahsuvaroğlu, oğlunu savcılığa şikâyet etti.

Ünlü bir yabancı otomobil markasının Türkiye temsilciliğini yapan Şahsuvaroğlu Holding’in veliahdı Yunus Şahsuvaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile otomobil satışlarını eleştirdi.

Yunus Şahsuvaroğlu, sosyal medya hesabından otomobil satışlarının azaldığına dair medyada çıkan bir haberi alıntılayarak “Otomobil satışının çığ gibi büyüyerek arttığı bu dönemde küçülmeyi başaran patron, bayi ve tüm çalışanları tebrik ediyorum. Bu gerçekten büyük başarı çünkü zoru başarmışlar.” İfadelerini kullandı.

sdaasda.jpg

BABA SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Yunus Şahsuvaroğlu'nun sosyal medya paylaşımı Holding Yönetim Kurulu Başkanı baba Nihat Şahsuvaroğlu’nu kızdırdı. Sosyal medya paylaşımı üzerine harekete geçen baba Nihat Şahsuvaroğlu, oğlunu ve haberi yapan gazeteciyi savcılığa şikayet etti.

Baba Nihat Şahsuvaroğlu, oğlunun yaptığı işi kötülediğini öne sürdü.

Sabahta yer alan habere göre savcılık, söz konusu paylaşımın şirketin üretmiş olduğu ürünler hakkında bir yorum içermediğini, şirketin satışını yaptığı markaya ilişkin verilerin açıklanmasının bir kötüleme olmadığını belirterek takipsizlik kararı verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.