Ozan Kabak Liverpool'da kalacak mı? Jurgen Klopp açıkladı

Ozan Kabak Liverpool'da kalacak mı? Jurgen Klopp açıkladı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp, milli futbolcu Ozan Kabak'ın takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Klopp, Ozan'ın performansından memnun olduğunu, ancak henüz geleceğiyle ilgili net bir karar verilmediğini belirtti.

AA''da yer alan habere göre, ligde oynanacak Crystal Palace maçı öncesi Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp, basın toplantısı düzenledi. Alman teknik adam, Ozan Kabak''ın geleceği hakkındaki soruya da cevap verdi.

"BİZİM İÇİN SÜPER MAÇLAR OYNADI"

20 yaşındaki milli stoperin yaşına göre inanılmaz bir tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Klopp, "Buraya geldiğinde uyum sağlamak için biraz zamana ihtiyacı olduğunu hepimiz görebiliyorduk. Sonra bizim için süper maçlar oynadı. Aslında içlerinden herhangi bir maçı seçmek istemiyorum. Ancak iki Leipzig maçında da kesinlikle inanılmazdı. Leipzig''in ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"SON MAÇ SONRASI KARAR VERECEĞİZ"

Alman ekibi Schalke 04''ten kiralanan ve satın alma opsiyonu bulunan Ozan Kabak''ın geleceği için karar zamanının yaklaştığını aktaran Klopp, "Gelecek hakkında her şeyi konuşacağız ve son maç gününden sonra karar vereceğiz. Açıkçası bunun için yeterince zaman var. Bu konuda söylenecek başka bir şey yok." değerlendirmesinde bulundu.