Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk evlendi

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk evlendi
Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, cumartesi akşamı Marmaris Bozburun'da nikah masasına oturdu.

Yaklaşık 7 yıldır birlikte olan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk sade bir nikah töreniyle Marmaris Bozburun''da hayatlarını birleştirdi.

Bebek heyecanı yaşayan ünlü çiftin nikahına aileleri ve yakın dostları katıldı.

"KİMSE BEN HAMİLEYKEN EĞLENCE BEKLEMESİN"

Hamileliğinde 6’ncı ayı geride bırakan ve kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, "Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil" demişti.

İLK FOTOĞRAF

35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz önceki gün su altında çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. İlk defa karnı burnunda pozunu Instagram hesabından paylaşan Özge Özpirinçci, gönderisine, Yunanca''da ''güzel düşünme, iyilik dolu bir zihin'' anlamına gelen ''eunoia'' notunu düştü.

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Özpirinçci''nin fotoğrafına; Ceyda Düvenci, Gonca Vuslateri, Ayşe Tolga, Songül Öden, Damla Sönmez, Elvin Levinler, Demet Evgar, Hazal Kaya, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi ünlü isimler yorum yaptı.

 

"BEBEĞİN İSMİNE KARAR VERMEDİK"

Burak Yamantürk ile 7 yıldır aşk yaşayan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz haftalarda hakkında merak edilenleri Show TV''den Ömür Sabuncuoğlu''na anlatmıştı.

Henüz bebeğin ismine karar vermediklerini söyleyen ünlü oyuncu, "Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım." demişti.

BEBEĞİN ADI ÜZÜM MÜ OLACAK?

Daha sonra yaptığı bir açıklamada bebeğine ''Üzüm'' ismini vermeyi düşündüğünü söyleyen Özpirinçci ancak konuyla ilgili yakın çevresinden olumlu geri dönüş alamadığını ifade etmişti.

"BURAK EN GÜVENDİĞİM İNSAN"

Hayatında en güvendiği insan sorulduğunda sevgilisi Burak Yamantürk''ün ismini söyleyen Özge Özpirinçci, "Birine bu kadar güvenebilmek muhteşem bir duygu. Uzun süredir birlikteyiz ve birbirimize sonsuz güveniyoruz. Onun hep yanımda olduğunu bilmek bana her anlamda güç veriyor." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler