Özge Törer kimdir? Özge Törer nereli ve kaç yaşında?

Özge Törer kimdir? Özge Törer nereli ve kaç yaşında?
Özge Törer, Kuruluş Osman dizisinde Şeyh Edebali'nin kızı, Osman Gazi'nin eşi olan Bala Hatun karakterini canlandırıyor. Peki Özge Törer kimdir? İşte detaylar...

Şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Özge Törer kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, oynadığı diziler ve filmler…

Oyuncu dizide Osman Bey karakteri ile arasında geçen diyaloglar nedeniyle ve önemli tarihsel karakterlerden biri olan Şeyh Edebali’nin kızı olmasından dolayı dikkatleri üzerinde toplamayı başarmaktadır.

Halen eğitimini sürdüren oyuncu kameralar karşısına ilk olarak Kuruluş Osman dizisi ile çıkmıştır. Koç burcu olan oyuncunun gösterdiği performans şuana kadar izleyicilerin beğenisini kazanmış durumda.

Özge Törer oyunculuk kariyeri için başlangıç niteliği taşıyan Kuruluş Osman televizyon dizisi için seçilmesinin nedenlerinden biri oynayacağı rol için tanınmayan bir ismin aranması ve bunun için yapılan oyuncu seçmelerinde göstermiş olduğu performanstır.

ÖZGE TÖRER KİMDİR?

Özge Törer, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde eğitimini sürdürmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Kuruluş Osman dizisi ile yaşamıştır.

Şimdilerde, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat veren Özge Törer, 1.68 metre boyunda, 56 kilo ve Koç burcudur.

Özge Törer'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuruluş Osman (Bala Hatun) (TV Dizisi)