Discord’a beklenen özellik geliyor

Discord’a beklenen özellik geliyor
Pandemi döneminde sınırlarını aşarak adeta bir sosyal medya uygulaması halini alan Discord, bir süredir beklenen özellik geliyor.

Shift Delete''te yer alan habere göre, Discord son zamanlarda kendini aştı ve küçük arkadaş gruplarını buluşturmak yerine topluluklar yarattı. Artık bir sosyal medya uygulaması halini alan platforma bir süredir beklenen özellik nihayet geliyor.

“THREAD” ÖZELLİĞİ İLE KARMAŞA ÖNLENECEK
Discord’a geçen yıl mesaj yanıtlama özelliği eklenmişti. Özellikle büyük Discord sunucularında mesajlar birbirini takip edemediği için bir kullanıcıya yanıt vermekte bu özellik faydalı olmuştu.

Şimdi ise bu özellik bir adım öteye taşınıyor ve pek çok platforma gelen başlık özelliği Discord’a da geliyor. İngilizce “Thread” olarak da adlandırılan özellik sayesinde bir mesajın altında tartışma başlatarak karmaşayı önleyebiliyorsunuz.

Özellik sohbette böyle görünecek
Özelliğin yarın yayımlanacak güncellemede bulunması planlanıyor. Discord’u güncel tutmayı unutmayın.

DİSCORD PANDEMİDE SINIRLARINI AŞTI
Başta oyunculara hitap eden bir sesli görüşme yazılımı olan Discord, zamanla bir platform halini aldı. Özellikle pandemi boyunca çeşitli görüşme ihtiyaçları için bir merkez halini aldı. Discord son güncellemelerinde insanların toplulukları keşfetmesini istediğini belli ediyor. Öncelerden yalnızca arkadaşlarınızla konuşmak için kullandığınız platform olan Discord, artık arkadaşlarınızı bulacağınız platform halini almak istiyor.

Epic Games Store’da geçen ay ücretsiz Discord Nitro dağıtılması bizim için önemli bir jest olmuştu. Skype ve TeamSpeak hala Discord ile rekabet etse de çeşitli eksikliklerinden ötürü oyuncuların gözüne giremeyebiliyorlar.