Paranın anahtarı bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Paranın anahtarı bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Korona virüs engeline rağmen Türkiye ve Avrupa'da ligler oynanmaya devam ediyor. Bazı liglerde karşılaşmalar seyircili oynanırken bazıları da hiç seyirci alınmadan mücadele devam ediyor. Bu hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. 

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

Galatasaray-Ankaragücü (Tahmin: İlk yarı 1. Oran: 1.58) 

Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray'da Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı kadrosuna alınmayan Sofiane Feghouli hafta arası takımla birlikte çalışmalara katılmıştı.

Yönetim ile arasında sorunlar olduğu iddia edilen Fatih Terim bu maça kendini ispatlama karşılaşması olarak bakıyor. Galatasaray'ın karşılaşmaya çok süratli başlayıp Başkent ekibini ablukaya alacağını düşünüyorum.

Ankaragücü'nde hafta arası 7 oyuncuda korona virüse rastlandı. Hatta bu maçın tehir edilmesi bile söz konusu oldu. Ancak karşılaşma büyük olasılıkla oynanacak. Ankaragücü'nde moraller bu virüs nedeniyle bozuk. Onların amacı bulabilecekleri kontraatakları değerlendirmek. 
Bu maçta ilk yarıda Galatasaray'ın soyunma odasına önde gideceğini düşünüyorum. (Tahmin: İlk yarı 1. Oran: 1.58) 

Konyaspor- Başakşehir (Tahmin: 0 - Oran: 3.00) 

Konyaspor oynadığı 5 maçın 3'ünde sahadan beraberlikte ayrıldı. Bu maçtan da puan ya da puanlar almak için sahada olacak. Ancak rakip Başakşehir. Lige kötü bir başlangıç yapıp adeta yokları oynayan Başakşehir, son 2 haftada Trabzonspor'u deplasmanda yendikten sonra sahasında Antalyaspor'u 5 golle yenerek 3 puanı aldı.
Ben denk güçteki 2 takımın mücadelesinde puanların paylaşılacağını düşünüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.00) 

R.Madrid-Huesca (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol- Oran: 2.15)

Geçen hafta deplasmanda Barcelona'yı yenen R.Madrid, bir önceki hafta sahasında yenildiği Cadiz maçının acısını çıkartmış oldu. R.Madrid havalara girdi. Oynadığı 6 maçın 4'ünü kazandı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atıp 4 gol yedi. 

Huesca oynadığı 7 maçta henüz galibiyet alamadı. Ama bu karşılaşmaların 5'inde beraberlik aldı. Bu maçlarda Huesca 5 gol atıp, kalesinde 10 gol yedi. 

2 hafta önce Cadiz'e sahasında yenilen R.Madrid ilk yarıda işi bitirecektir. Tahminim ilk yarıda 2 gol olacağı yönünde.  (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol- Oran: 2.15)

Man United-Arsenal (Tahmin ilk yarı 1.5 gol- Oran: 2.30)

Her 2 takımında puan ve puanlara ihtiyacı var. Ben her 2 takımın da maça galibiyet parolasıyla çıkacağına inanıyorum. Bol gollü bir maç izleteceklerdir.  Man United oynadığı 5 maçta 9 gol atıp 12 gol yedi. Rakibi Arsenal ise 6 maçta 8 gol atıp, 7 gol yedi.
Tahminim ilk yarıda 2 gol olacağı yönünde. (Tahmin ilk yarı 1.5 gol- Oran: 2.30)

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor (Tahmin: 1 Oran: 155)

Beşiktaş lige istediği gibi başlayamadı. Denizlispor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş bu maça da yüzde 100 galibiyet parolasıyla çıkacak. Oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Yeni Malatya'da geçen hafta Gençlerbirliği'ni 2-1 ile geçti. 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Yeni Malatyaspor'un bu maçtan puan alacağını düşünmüyorum.(Tahmin: 1 Oran: 155)

Toplam oran: 36.33 Oranlar değişiklik gösterebilir.