Erdoğan'ın 'Beyaz Türk' çıkışı akıllara bu fotoğrafları getirdi! 'Leblebi' paylaşımı hala sayfasında

Erdoğan'ın 'Beyaz Türk' çıkışı akıllara bu fotoğrafları getirdi! 'Leblebi' paylaşımı hala sayfasında
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'le ilgili "Beyaz Türkler sahip çıkın hayvanlarınıza" dedi. Bu sözlerden sonra akıllara Erdoğan'ın sahiplendiği Leblebi isimli köpeği ve torunun kedisi 'Pıt Pıt Şeker' geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş''le ilgili "Beyaz Türkler sahip çıkın hayvanlarınıza" dedi.

Erdoğan''ın bu sözlerinin ardından akıllara sahiplendiği ''Leblebi'' isimli köpeği ve torunun kedisi ''Pıt Pıt Şeker'' geldi.

ERDOĞAN AİLESİ 2020''DE LEBLEBİ''Yİ SAHİPLENDİ

Emine Erdoğan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü''nde İstanbul Fatih''teki Yedikule Hayvan Barınağı''nı ziyaret etmiş, trafik kazası sonucu kalçasında oluşan kırıklar nedeniyle 4 kez ameliyat geçiren "Leblebi" isimli engelli köpeği sahiplenmişti. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından "Bu sabah Cumhurbaşkanımızı Leblebi ile birlikte uğurladık" diyerek Erdoğan ile Leblebi''nin Saray''ın kapısındaki resimlerini paylaşmıştı.

Emine Erdoğan''ın gönderisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın sosyal medya hesabından da paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2021 yılının ağustos ayında kucağında torunun kedisi ''Pıt Pıt Şeker'' ile gazete okurken çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Sevgili torunum Aybike’nin kedisi Pıt Pıt Şeker... Güncel gelişmelere pek meraklı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler