Pınar Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? 

Pınar Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? 
Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Pınar Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Cankat ile sevgili mi? İşte detaylar...

Pınar Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor. Bunun sebebi ise oyuncu Pınar Deniz kendisi gibi oyuncu olan Berk Cankat ile aşk yaşamaya başlamış olması. Sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönülen çift önceki gün birlikte bir AVM'de gezinirken görüntülendi.

PINAR DENİZ KİMDİR

Vatanım Sensin dizisinin sevilen oyuncusu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 yılında İstanbul' da dünyaya geldi. Güzel oyuncu Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. Çocukluk hayali oyunculuk olan Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de aldı. 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan genç oyuncu, dizide Evrim karakterini canlandırdı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın ''Yani'' adlı şarkısının klibinde yer aldı. Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. İzleyicinin severek izlediği Vatanım Sensin dizisinde tanınırlığını arttıran Deniz'in, son olarak yer bulduğu Bir Deli Rüzgar dizisi uzun soluklu olmadı.