Pınar Gültekin davasında tahliye kararı

Pınar Gültekin davasında tahliye kararı
Muğla’da üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’i öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Metin Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı, tahliye edildi. Mertcan Avcı, cinayete yardımcı olmakla suçlanıyordu.

Pınar Gültekin davasında tahliye kararı

Muğla 3’cü Ağır Ceza Mahkemesi’nde eski sevgilisi Pınar Gültekin’i ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan Cemal Metin Avcı’nın (32) ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı''nın (26) ''yardım ve yataklık'' suçundan 5 yıl hapis cezası istemiyle yargılandıkları dava başladı.

TAHLİYE KARARI

Muğla''da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin''i (27) öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Metin Avcı (32) ile kardeşi Mertcan Avcı''nın (26) yargılanmasına devam etti. Gültekin’in ölümüne yardım etmekle suçlanan Mertcan Avcı tahliye edildi.

Mertcan Avcı’nın yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak tahliye edildiği bilgisi paylaşıldı.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz 2020''de Akyaka Mahallesi''nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada Gültekin''i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

İlgili Haberler