PlayStation Now'a Ağustos 2021'de eklenecek oyunlar belli oldu  

PlayStation Now'a Ağustos 2021'de eklenecek oyunlar belli oldu  
Ağustos 2021'de  PlayStation'ın PlayStation Now isimli oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan servisine üç yeni oyun ekleniyor: NieR: Automata, Ghostrunner ve Undertale.

PlayStation''ın aynı GeForce Now gibi oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan sistemi PlayStation Now''a Ağustos 2021 tarihinde eklenecek oyunlar belli oldu.


3 AĞUSTOS’TA EKLENMİŞ OLACAK
Donanım Haber''de yer alan habere göre, geçtiğimiz ay eklenen Red Dead Redemption 2 büyük bir yapımın ardından bu ay o kadar büyük bir oyun yok ancak ona yakın 3 farklı başarılı oyun ekleniyor. Eklenen oyunlar şöyle: NieR: Automata, Ghostrunner ve Undertale. Tüm oyunlar 3 Ağustos''ta eklenmiş olacak.


Ne yazık ki PlayStation Now şu anda ülkemizde erişime açık değil. Ancak geçtiğimiz aylarda PlayStation patronu Jim Ryan, PlayStation''ı geliştirmek büyütmek için öncelikli planlarının PlayStation Now''ı daha fazla insana sunmak olduğunu söylemişti. Daha öncesinde de Xbox Game Pass''e verecekleri cevap için PS Now sisteminin önemli bir rolde olacağı açıklanmıştı. Bu yüzden önümüdeki yıllarda sistemin ülkemizde de erişime açılmasını bekleyebiliriz.