Şikayetçi oldular, hedef gösterdiler! Oğuzhan Uğur ile tarikatçılar arasında bomba gelişme

Şikayetçi oldular, hedef gösterdiler! Oğuzhan Uğur ile tarikatçılar arasında bomba gelişme
Babala Tv'nin kurucusu Oğuzhan Uğur'un P!NÇ programı için hazırlanan yeni sezon fragmanı tartışılmaya devam ediyor.

Oğuzhan Uğur''un, Afgan göçmenler ve Taliban gündemine dikkat çeken için hazırladığı yeni sezon fragmanı gündeme bomba gibi düştü.

İsmailağa cemaatine mensup olduğu iddia edilen bir grup Çağlayan''da bulunan İstanbul Adliyesi''ne gelerek Uğur hakkında, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama'' suçundan savcılığa şikayette bulunmuştu.

"İSLAM''A HAKARET ETTİ"

Grup adına açıklama yapan Hasret Yıldırım, Uğur''un İslami değerlere hakaret ettiğini iddia ederek, “Oğuzhan Uğur isimli sanatçı ve sosyal medya fenomeni, bir fragman üzerinden alenen ırkçılık ve nefret söylemiyle İslami kisveyle alay etmiştir. Bu şahıs, yaptığı açıklamada, ‘Ben bu fragmanda Afgan halkını ön plana çıkardım'' diyerek özrünün üzerine daha büyük bir kabahat işlemiştir. Bu videoda konulan kıyafetler, şahısların duruşları tamamıyla İslam''ı temsil etmektedir" ifadelerini kullanmıştı. 

SHOW TV DE HEDEF GÖSTERDİ

Show Tv Ana Haber, Oğuzhan Uğur''u, yeni sezon tanıtım videosu nedeniyle hedef gösterdi ve İslam''a hakaret ile suçladı. Kanal, haberin içeriğinde Atatürk''e ağır hakaretleri bulunan Hasret Yıldırım''ın sözlerine de yer verdi.

OĞUZHAN UĞUR DAVET ETTİ

Oğuzhan Uğur, kendisini savcılığa şikayet edenler için "Keşke bana konuk olsalar. Ne müthiş olmaz mı?" dedi.



PROGRAMDA BİR ARAYA GELECEKLER

Uğur şikayet edenler arasında yer ve grup adına adliye önünde açıklama yapan Hasret Yıldırım, Oğuzhan Uğur kendisine attığı davet mesajlarını paylaşarak "Geleceğiz inşallah" dedi.
 






 

İlgili Haberler