Polis Selçuk Özdağ’a saldıranların peşinde. Sosyal medya hesapları inceleniyor

Polis Selçuk Özdağ’a saldıranların peşinde. Sosyal medya hesapları inceleniyor
AKP'den istifa ettikten sonra Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Cuma namazına gitmek için evinden çıktıktan sonra eli silahlı ve sopalı kişi ya da kişilerce saldırıya uğradı. Özdağ'ın twitter hesabından son olarak yaptığı paylaşımlar nedeniyle saldırıya uğradığı iddia ediliyor. Hastaneye kaldırılan Özdağ'ın kafasına 5 dikiş atıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ kimliği belirlemeyen kişi yada kişilerce saldırıya uğradı.
Özdağ’ın korumasının müdahalesi sonrası olay yerinden kaçan saldırganların kim olduğu bilinmiyor.S aldırının silah ve sopalarla olduğu öğrenildi.
Başından ve ayağından yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ hastanede tedavi altına alındı.
Özdağ'ın kafasına 5 dikiş atıldığı öğrenildi.
Özdağ'ın twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla hedef tahtası olduğu ileri sürüldü.
Özdağ son yaptığı paylaşımlardan birinde "İktidar elitleri artık rol yapma gereği bile duymuyorlar. Önce sağlık çalışanları ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımız aşı olacak denildi. Sizi bu milletten farklı ve üstün kılan hangi özelliğiniz ki sıranız gelmeden aşı olup milletin hakkına giriyorsunuz! Allah korkusuda mı kalmadı?" görüşünü bildirdi.
Ardından da Erdoğan ve AKP MYK'sı aşı oldu, tartışma başladı: Sıranız mı gelmişti diyerek liste yayınladı.

yayınlamıştı. twet-4.jpgtwet-5.jpgtwet-3.jpgtwet-2.jpgtwet-1.jpg

 

İlgili Haberler