Prens Charles'tan, şaşırtan hareket! İşte o anlar...

Prens Charles'tan, şaşırtan hareket! İşte o anlar...
İsrail'de gerçekleşen Holokost 75. anma gününde düzenlenen etkinliğe giden Prens Charles, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'le selamlaşmadı. Pence'in elini havada bırakan Prens Charles, bu hareketiyle uluslararası medyada gündem oldu.

İsrail’de dün gece gerçekleştirilen Holokost anma günüde çekilen bir görüntü uluslararası medyaya damga vurdu.

75’inci yıl anma törenlerine katılan Galler Prensi Charles, etkinlik sırasında protokolde oturan dünya liderleri ve siyasetçilerle selamlaşırken ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i es geçerek selamlaşmadı. 

PENCE'İN ELİ HAVADA KALDI

Pence’in eli havada kalırken Prens Charles daha sonra ABD Başkan Yardımcısı’nın yanındaki İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun elini sıkarak selamlaştı.

Bu görüntüler sosyal medyada gündem olurken yaşananların ardından Prens Charles’ın yardımcıları bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Yapılan açıklamada, “Prens Charles ve Pence, etkinliğin başlamasından önce samimi ve dostça bir sohbet gerçekleştirdi. Dolayısıyla tekrar selamlaşmadılar” dedi.

Fakat görüntülerde Pence’in elinin havada kalması ve daha sonra Charles’ın beline dokunması, ABD tarafının bu karşılaşmadan beklentilerinin daha yüksek olduğuna dair iddiaları kuvvetlendirdi.