Prens Harry ve Meghan Markle’nin yeni evinin karanlık sırrı ortaya çıktı

Prens Harry ve Meghan Markle’nin yeni evinin karanlık sırrı ortaya çıktı
İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak kendi evlerine taşınan Prens Harry ve Meghan Markle’nin evi ile ilgili çok konuşulacak detaylar ortaya çıktı.

Çiftin, Santa Barbara, Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi ortaya çıktı ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diyerek uyardı.

“HAYATIMI YIKTI”

Harry ile Meghan'ın geçtiğimiz mayıs ayında satın aldığı ve temmuz ayında da taşındığı malikanenin bir önceki sahibinin eski eşi Anna Fedoseeva, 'yaralı yüz" diye tanınan Rus oligark Grishin'in tehlikeli bir adam olduğunu belirterek "hayatımı yıktı" diye konuştu.

Grishin ile 2017 yılında evlendiğini belirten Fedoseeva ilk zamanlarda her şeyin bir peri masalı gibi olduğunu" ama 11 ay sonra ayrıldıklarını" anlattı.

ÖLÜMLE TEHDİT İDDİASI 

Anna Fedoseeva, hem kendisinin hem de iş ortağı Jennifer Sulkess'in, eski eşi Grishin tarafından ölümle tehdit edildiğini ve yasal işlem başlattığını anlattı. Anna Fedoseeva, Harry ile Meghan'ı malikanelerini almadan önce gerekli araştırmaları yapmamakla eleştirdi.

Fedoseeva, eski eşinin başına silah dayayıp kendisini ölümle tehdit ettiğini ve dişlerini kırdığını da belirtti. Anna Fedoseeva, Meghan Markle'ın kadın hakları için mücadele ettiğini hatırlatarak "Ama benim durumumda bu sadece hayatta kalmak. Onlar için, eski eşim ya da onunla bağlantılı birilerinin etraflarında olması akıllıca bin durum değil" diye konuştu.