Prens Harry ve Meghan , Netflix'ten sonra Spotify’la da anlaştılar

Prens Harry ve Meghan , Netflix'ten sonra Spotify’la da anlaştılar
Meghan Markle ve Prens Harry İngiltere Kraliyet ailesindeki görevlerini bıraktıktan sonra bir iş anlaşmasına daha imza attı. Çift, Netflix'in ardından bu kez de Spotify için içerikler üretecek.

İngiltere’de Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak bir anda dünya gündemine oturup ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, maddi özgürlüklerine kavuştuktan sonra ardı ardına anlaşmalar yapmaya devam ediyor.

1-format43.jpg

Çift, Amerika merkezli dijital yayıncılık platformu Netflix’le yaptıkları anlaşmanın ardından bu kez de dijital müzik platformu Spotify ile iş birliğine gitti.

Harry ve Meghan’ın kurduğu Archewell Audio ile İsveçli şirketin anlaşması birden fazla yılı kapsıyor. Ücret konusu ise resmi olarak açıklanmadı.

32d049d3-a54b-4638-bc5f-d064fa767e15.jpg

‘BAĞLI OLDUĞUMUZU HATIRLADIK’

Netflix’e belgesel, film ve şov programları yapması beklenen çiftin, Spotify için ise zaman zaman konuk da ağırlayacakları podcastler oluşturacağı belirtiliyor.

Yeni yıldan sonra başlayacak proje için bir tanıtım yayınlayan Harry ve Meghan, “Podcast bize bir an durup dinlemeyi ve karşındakiyle bağlantı kurmayı hatırlatıyor. 2020’nin zorlukları düşünülürse, birbirimizin hikayelerini dinlemek için bundan daha önemli bir zaman olamazdı. Birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu hatırladık” dedi.

ekran-resmi-2018-05-19-133409-1526742934.png

Spotify’ın baş içerik sorumlusu Dawn Ostroff, çiftin yeni yıla özel bir podcast de yayınlayacağını belirterek, “Sussex Dükü ve Düşesi California’da yaşıyor olabilir ancak onların seslerinin gücü dünya vatandaşı olmalarından geliyor” ifadelerini kullandı.