Rachid Ghezzal'dan flaş açıklama! Kalacak mı, gidecek mi

Rachid Ghezzal'dan flaş açıklama! Kalacak mı, gidecek mi
Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta son haftaların formda oyuncusu Rachid Ghezzal siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı konusuna açıklık getirdi. Ghezzal, "Şu an burada olduğum için mutluyum ve taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sözleşme konularını konuşmak için erken. " diye konuştu

AA'da yer alan habere göre, Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"KONUŞMAK İÇİN ERKEN"

Siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu, "Şu an burada olduğum için mutluyum ve taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Benim için önemli olan şu anda iyi oynayıp sahaya odaklanmak. Sözleşme konularını konuşmak için erken. Şu anda sezonun başındayız, çok fazla maç var ve çok hedef var. Öncelikle burada bir şeyler kazanmak istiyorum, şu anda buna odaklandım." diye konuştu.

"TAKIM OLARAK İYİ DURUMDAYIZ"

Sezon başında zor bir dönem geçirdiklerini belirten Ghezzal, "İyi bir reaksiyon gösterip 3 galibiyet aldık. Takım olarak iyi bir durumdayız, iyi bir ortam var. Galibiyetler alıyoruz. Yukarıya doğru bir tırmanışa geçtik ve galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz." dedi.

20201208-2-45745868-60425481-web.jpg

"HOCAMIN BANA VERDİĞİ GÜVEN FORMUMU ARTIRDI"

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın kendisine duyduğu güvenin formunu etkilediğini kaydeden Ghezzal, "Formumla ilgili olarak ülkeden ziyade, bunun bir öz güven duygusuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ın öz güven vermesi, hocanın bana duyduğu güvenle formumun bu seviyeye geldiğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"MAHREZ İLE KIYASLANMAK GÜZEL"

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen vatandaşı Riyad Mahrez ile kıyaslanmasına değinen Ghezzal, "Arkadaşım Mahrez'le kıyaslanmak çok güzel. Kendisi benim çok iyi bir arkadaşım ve Afrika'nın en iyi ismi. Böyle bir kıyas yapılması çok güzel." yorumunu yaptı.

"ROSIER İLE UYUMLUYUZ"

Sağ bekte forma giyen Valentin Rosier ile uyumlarının iyi olduğunu söyleyen Ghezzal, "Rosier'le aynı dili konuştuğumuz için anlaşmamız daha kolay oluyor. İkimiz de bu durumdan dolayı memnunuz ve iyi oynuyoruz. Ben ya da Rosier olmasa da sağ kanattaki iyi görüntü önemliydi. Şu anda iyi gidiyoruz." şeklinde konuştu. 

"UMARIM TARAFTARLA ARAMDA BÖYLE BİR BAĞ OLUR"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma ile kıyaslanması konusunda Ghezzal, "Umarım taraftarla aramda böyle bir durum olur. Quaresma burada bir efsane. Beşiktaş'ta efsane olmak kolay değil. Benim mevkiimde oynayan oyunculardan ziyade şu anda Beşiktaş'taki kariyerime ve sahada neler yapabileceğime odaklandım." ifadelerini kullandı.

"SERGEN YALÇIN BİR EFSANE"

Rachid Ghezzal, teknik direktör Sergen Yalçın'ın için ise "Beşiktaş efsanesi." diyerek sözlerini tamamladı.