Rasim Öztekin'in sağlık durumuna ilişkin moral bozan açıklama

Rasim Öztekin'in sağlık durumuna ilişkin moral bozan açıklama
Dün öğle saatlerinde kalp krizi geçiren usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in tedavisi devam ediyor. Öztekin'in sağlık durumuna ilişkin hastaneden yapılan açıklamada " Dün öğlen saat 15:30'da hastanemize gelen hastamızı acilen ameliyata aldık. Hastamızın geçmişinde de kardiyal sorunlar yaşamış. Hayati tehlikesi var, durumu ciddi. Şu an yoğun bakımda entübe" ifadelerine yer verildi.

62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin dün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Hastanede tedaviye alınan Öztekin''e anjiyo yapıldı.

Gelişmelerin ardından Öztekin için kana ihtiyaç duyulduğu bildirildi. Yüzlerce kişi usta oyuncu için kan vermeye gitti. Gecenin ilerleyen saatlerde Pelin Öztekin, "Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.

ÇOK SEVİLİYORSUN BABİŞ!

Öztekin''in kızı yoğun bakıma alınan usta oyuncunun son durumu hakkında açıklamada bulundu. Pelin Öztekin, ''Çok seviliyorsun babiş'' başlığıyla paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"İlk aşkım, Rasoş’um, Babiş’im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye''nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var."

''RASİM ÖZTEKİN''İN HAYATİ TEHLİKESİ VAR''

Hastaneden yapılan açıklamada " Dün öğlen saat 15:30''da hastanemize gelen hastamızı acilen ameliyata aldık. Hastamızın geçmişinde de kardiyal sorunlar yaşamış. Hayati tehlikesi var, durumu ciddi. Şu an yoğun bakımda entübe " denildi.