Merih Demiral Real Madrid yolunda

Merih Demiral Real Madrid yolunda
İtalya Serie A takımlarından Atalanta'da kiralık olarak forma giyen Merih Demiral için Real Madrid devreye girdi. İspanyol ekibinin kısa süre içerisinde Juventus'un kapısını çalacağı öğrenildi. Real Madrid, eğer Juventus'un istediği ücreti öderse, bir Türk oyuncuya ödenmiş en yüksek bonservis ücreti olacak.

Savunmaya takviye yapmak isteyen Real Madrid, gözünü milli oyuncumuz Merih Demiral''a dikti. İspanyol devi, milli oyuncumuz için nabız yokluyor. Merih Demiral, bu sezon gösterdiği performansla parlamaya devam ediyor.

İtalyan basınından Calciomercato’nun haberine göre İspanyol devi, Atalanta’daki performansıyla göz dolduran Merih Demiral’ı gözüne kestirdi. Sezon sonunda Atalanta ile sözleşmesi sona erecek ve milli stoper bonservisinin bulunduğu Juventus’a dönecek. Atalanta isterse 28 milyon euro ödeyip Merih Demiral’ı kadrosuna katabilir.

50 milyon euro istiyorlar

İtalyan ekibinin Merih Demiral’ı satın alma opsiyonunu kullanarak alacağı ve Real Madrid’den milli oyuncu için 50 milyon ruro istediği öne sürüldü. İspanyol devinin ise bu teklif için hazırlık yaptığı belirtildi. Bu sezon Atalanta formasıyla 29 maça çıkan Merih Demiral, 2 gol atarken, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ın ağlarını sarsmıştı.