Alev alev yanan uçak Miami'deki Havalimanı'na gövdesinin üzerine indi. Havada facia

Alev alev yanan uçak Miami'deki Havalimanı'na gövdesinin üzerine indi. Havada facia
Dominik Cumhuriyeti'nden kalkan 140 yolcu 11 mürettebat taşıyan Red Air isimli havayolu şirketine ait bir uçak ile iletişim koptu. İniş takımları açılmayan alevler içinde gövdesinin üstüne iniş yaptı. Sürüklenen uçak kuleye çarptı. 3 kişi yaralandı.

Yanan uçak gövdesinin üzerine indi

Dominik Cumhuriyeti’nde geçen yıl “Uygun fiyatlı bilet satışı” sloganıyla kurulan Red Air isimli havayolu şirketine ait bir uçakta kabus dolu dakikalar yaşandı. 

Sabah saatlerinde 140 yolcu ve 11 mürettebatı taşıyan uçağın kule ile iletişimi koptu. Bölgede büyük bir endişe yaşanırken dakika sonra ise uçak alevler içinde  Miami''deki Havalimanı''nın dışında görüldü. Fakat uçağın iniş takımları açılmadığı için uçak gövde üstü havalimanına sert bir iniş yaptı. İniş takımları açılmayan uçak sürüklendikten sonra bir kuleye çarptı.
Alevler güçlükle söndürülürken sol kanattan koyu dumanların yükseldiği de görüldü. Yetkililer en az 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını açıklarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yolculardan Paola Garcia, “Öleceğimizi düşündüm. Yanımda yaşlı bir adam vardı ve ona sarıldım. Çok korku dolu anlardı” dedi. Garcia, “Sağdan sola çarpıyorduk ve bütün camlar kırılmıştı. Daha sonra koşuşturmaca başladı çünkü alevler yayılmaya başlamıştı” dedi.

İlgili Haberler