Reytinglerin son kurbanı Yeni Hayat mı oldu?

Reytinglerin son kurbanı Yeni Hayat mı oldu?
Kanal D’de ekranlara gelen ve ilk 8 bölümünü izleyici ile buluşturan Yeni Hayat dizisinin, istenilen izlenme oranlarını yakalayamaması nedeniyle ekranlara veda ettiği iddia edildi. Peki, Yeni Hayat dizisi gerçekten de reytingler yüzünden mi ekranlara veda etti?

Bilindiği üzere, en hareketli sektörlerden biri de dizi sektörü. Kanallar, yapımcılarla ilk bölümler üzerinden anlaşma sağlıyor. İlk 4 bölümde istenilen reytingi alamayan dizilere, iyi bakılmıyor. Üstüne birkaç bölümün daha aynı şekilde gitmesinin ardından, yapım ile sözleşme fesih ediliyor ve çoğu zaman dizi, final bile yapmadan yayından kaldırılabiliyor.

Reytinglerin son kurbanının, Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisi olduğu iddia edildi. Başrollerini yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu ve güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Yeni Hayat dizisi, farklı konusu ile belli bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

DİZİNİN KONUSU NE? 

Karga Seven Pictures yapımcılığında seyircisine Kanal D ekranlarından merhaba diyen Yeni Hayat dizisinin konusu Adem ve Yasemin’in birbirinin içine geçen hayatlarıdır. Özel Kuvvetlerdeki görevinden ayrılan Yüzbaşı Adem karşısına çıkan bir iş fırsatını kabul eder ve bütün hayatı bir anda alt üst olur. Çünkü Adem karısı Nevin ve küçük kızı Ece’yle birlikte sakin, huzurlu bir hayat sürerken; yeni işi yeni hayatının kapılarını da aralar. Adem’in yeni işindeki görevi zengin ve güçlü bir iş adamı olan Timur’un genç eşi Yasemin’in hayatını korumaktır.

Eski bir bordo bereli olan Adem için verilen görev basit bir iştir. Ancak Adem ve Yasemin’in yakınlaşmaları işleri kördüğüme çevirir. Adem karısı Nevin’e ihanet etmemek için mücadele verirken bir yandan da Yasemin’in aşkın karşı koymaya çalışır. İkilinin aşkının önündeki en büyük engel ise acımasızlığıyla ün salan Tümur’dur. Nevin ve Timur ihanetin gölgesinde neler yapabileceğini yeniden keşfederken; Adem ve Yasemin de aşkın zorlu sınavını geçmeye çalışır.

SÖZLEŞMESİ UZATILMADI İDDİASI

Medya kulislerindeki son iddiaya göre, dizinin istenilen reytingleri elde edememesinin ardından, sözleşmesinin uzatılmama kararı aldığı yönünde. Özellikle Kiraz Mevsimi dizisiyle çok önemli bir kitleye ulaşan Serkan Çayoğlu, daha sonra rol aldığı Börü dizi- filmi ile de yeteneğini biraz daha kanıtlamıştı. Hatta, Börü filminden Özel Harekat konusuna antrenmanlı olan Serkan Çayoğlu’nun ekranlara bu kadar erken veda etmesi, hayranlarını üzdü.

Şu sıralar sevgilisi Özge Gürel ile vakit geçirdiği öğrenilen Çayoğlu’nun moralini toplamaya çalıştığı ve dizinin sona ermesinden dolayı üzgün olduğu öğrenildi.