Ribery Galatasaray’a geri dönüyor iddiası

Ribery Galatasaray’a geri dönüyor iddiası
Bayern Münih’ten sezon sonu ayrılacağını açıklayan Ribery’nin Türkiye’ye geri döneceği iddia edildi. Fransız oyuncuya eski takımı Galatasaray’ın talip olduğu iddia edildi.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Frank Ribery için birçok kulüp sıraya girmiş durumda. İspanyol ve İtalyan basını, Fransız oyuncuya Galatasaray’ın talip olduğunu yazdı.

Avrupa'da adı birçok kulüple anılan Ribery'nin taliplerini İspanyol basını yazdı. İspanyol medyasının güvenilir gazetelerinden biri olan Mundo Deportivo, Ribery'nin Galatasaray'a yakın olduğunu yazdı.

Mundo Deportivo'da yer alan haberde, Frank Ribery'nin ve Galatasaray bağlantısı hakkında, "Fransız futbolcu sezon sonunda Galatasaray'a geri dönebilir. Ribery gelecek haziran Bayern'den ayrılacak ve onu ikna etmek için birkaç kulüp var. Bunlardan biri, 2005 yılında Marsilya'ya katılmadan ve Bayern Münih'e atlayış yapmadan önce yarı yıl oynadığı Türk kulübü Galatasaray." sözlerini kullandı.

İtalyan haber ajansı ANSA da Ribery'nin Galatasaray'a sezon sonunda transfer olacağını yazdı. Ribery, 2005'te Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılıp Marsilya'ya gitmiş oradan da Bayern Münih'e transfer olmuştu. 35 yaşındaki Fransız futbolcu, bu iddiaların ardından flaş bir açıklamada bulunmuştu. Sky'a konuşan tecrübeli sol kanat oyuncusu gelecek sezona ilişkin planlarıyla ilgili olarak şu açıklamaları yapmıştı: "Şu anda geleceğime ilişkin yorum yapmak kolay değil. Elbette Bayern'de kalmak isterim. Ancak ben sadece çalışıyor, oyundan keyif alıyor ve futbolumu oynuyorum. Gelecek sezon ne olacağını hep birlikte göreceğiz."

İlgili Haberler