Rıdvan Dilmen'den Joachim Löw yorumu

Rıdvan Dilmen'den Joachim Löw yorumu
Rıdvan Dilmen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Joachim Löw için övgü dolu ifadeler kullandı.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabında kendine gelen soruları yanıtladı. Dilmen, Fenerbahçe''nin başına geleceği öne sürülen teknik direktör Joachim Löw sorusuna da yanıt verdi.

Dilmen kendisine gelen, "Sizce Fenerbahçe''nin başına gelecek TD hangi özelliklere sahip olmalı ve Löw gelirse başarılı olacağını düşünüyor musunuz?? #RıdvanHocayaSor" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

"Joachim Löw''ün Fenerbahçe''ye gelmesi halinde başarılı olacağına inanıyorum. Aslında Fenerbahçe''nin iyı bir kadrosu var. Direkt oynayacak 4-5 oyuncu da alınırsa çok daha güçlü bir kadrosu olur. Bir an önce teknik direktör alınmalı ki, kendi sistemine uygun oyuncular alsın veya göndersin. Dört yıldır Fenerbahçe''nin çözemediği problem şu; transferlerin üstüne teknik direktör geliyor. Ama şimdi bir an önce teknik direktör alınmalı! Oynatacağı sisteme uygun transferler yapılmalı. Düşünmedikleri de gönderilmeli! Kafasındaki şablona uyanları almalı, uymayanları yollamalı."

Transfer planlamasının yanlış olduğunu kaydeden Dilmen, "Fenerbahçe''nin planlaması yanlıştı. 5 sol açığı, 4 sağ açığı, 3 forvet arkası olur mu bir takımın" açıklamasında bulundu.

 

İlgili Haberler