River Plate Boca Juniors maçı hangi ülkede oynandı? Hadi İpucu Cevabı

River Plate Boca Juniors maçı hangi ülkede oynandı? Hadi İpucu Cevabı
Canlı Bilgi Yarışması Hadi bu akşamki sorusunu Instagram'dan yayınlandı. Hadi ipucu sorusu  River Plate – Boca Juniors maçının hangi ülkede oynandığını biliyor musunuz? oldu. İşte Hadi İpucu Cevabı

Kısa sürede en çok oynan bilgi yarışması olan Hadi İpucu Sorusu Cevabı belli oldu. Hadi bu akşamki ipucu sorusunu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Futbol derbileri ülkemizde olduğu kadar dünya futbolunda da çok çekişmeli geçer. Bu akşamın Hadi’sinin ipucu dünya derbilerinden geliyor. En ünlü futbol derbilerinden olan River Plate – Boca Juniors maçının hangi ülkede oynandığını biliyor musunuz? Anımsayamayanlar için Maradona desek? diye sordu. Bu akşam saat 20:30'da Spor Gecesi konseptiyle düzenlenecek olan yarışmada 12 soru sorulacak. Yarışmayı kazananlar 10.000TL değerindeki para ödülünü bölüşecek. Dün akşam en zor soruların sorulduğu Hadi'de bir kişi yarışmayı kazanmıştı ve en yüksek ödül alarak ilke imza atılmıştı.

HADİ İPUCU CEVABI

River Plate – Boca Juniors maçının hangi ülkede oynandı? Cevap: Arjantin

HADİ JOKER KODU

Hesabınızda joker kodu kısmına tıklayıp 'Kahkaha' yazarsanız 1 joker hakkı elde etmiş oluyorsunuz. Jokerler 20000 ile sınırlıdır.

hadiipucucevabi.png

15 KASIM HADİ İPUCU SORUSU: RİVER PLATE-BOCA JUNİORS MAÇI HAKKINDA

Güney Amerika futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının finali, Arjantin'in köklü kulüpleri Boca Juniors ile River Plate'ı karşı karşıya getirdi. Çift maç usulündeki finalin ilk ayağı, başkent Buenos Aires'teki La Bombonera Stadı'nda oynandı. Ev sahibi ekipten Abila'nın 33. dakikadaki golüne, River Plate 2 dakika sonra Pratto ile yanıt verdi. Boca Juniors, Benedetto 45+1'inci dakikadaki golüyle soyunma odasına 2-1 önde gitti. River Plate, Izquierdoz'un 61. dakikada kendi kalesine attığı golle skoru 2-2'ye getirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi. River Plate'in sahasındaki rövanş maçı, 24 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

Hadi ipucu sorusu haberimizde cevabı bulunmaktadır. Hadi'ciler için tüm soru ve cevapları buradan takip edebilirsiniz.