Sadakatsiz dizisinde beklenmeyen gelişme! Başrol oyuncusu veda mı ediyor?

Sadakatsiz dizisinde beklenmeyen gelişme! Başrol oyuncusu veda mı ediyor?
Doctor Foster dizisinden uyarlanan Kanal D’nin “Sadakatsiz’ dizisinin başrol oyuncusu diziden ayrılıyor” iddiası sosyal medyayı karıştırdı

Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Doctor Foster isimli yabancı bir diziden uyarlama olan Sadakatsiz, yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Sıkı rakipleriyle kıyasıya zirve yarışına giren Sadakatsiz her hafta reyting savaşlarında üst sıralarda yer alıyor.

 

kranların sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta Çarşamba günü yayınlanıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyicileri ekran başına kilitleyen diziyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere gibi isimlerin olduğu Kanal D dizisi Sadakatsiz’in yarın akşam yayınlanacak 17. bölümü büyük heyecanla beklenirken son yayınlanan fragmanın ardından Derin diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi.

Orijinal hikâyeye sadık bir şekilde ilerleyen dizide önümüzdeki bölümlerde Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin veda edeceği iddia edildi.

Burak Sergen, Gözde Seda Altuner ve Taro Emir Tekin gibi isimlerin de oyunculukları ile renk kattığı dizide Melis Sezen’in 3 bölüm sonra diziye veda edeceği konuşuluyor.