Sadakatsiz dizisinde şok eden ayrılık. Bol bol küfür yiyince diziyi bıraktı

Sadakatsiz dizisinde şok eden ayrılık. Bol bol küfür yiyince diziyi bıraktı
Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi başarılı isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisinde üzen bir ayrılık yaşandı. Sadakatsiz'de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, son bölümle birlikte senaryo gereği diziye veda etti. Eren Vurdem "Hikaya gereği orjinalde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz. Sizlerden bol bol küfür yedim. Demek ki karakter amacına ulaşmıştır" açıklamasını yaptı

Internethaber'in haberine göre, Kanal D ekranlarının sevilen ve sıkı takip edilen dizisi Sadakatsiz, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Her çarşamba akşamı sosyal medyayı da birbirine katan dizide Twitter yine yerinden oynadı.

Hem 'Sadakatsiz' hem de 'Asya' başlıkları altında Twitter'da birçok yorum yapıldı. Dizinin bu bölümünde ön planda olan isimlerden biri Asya'nın oğluyken bir diğer isim ise Volkan'ın arkadaşı Bahar oldu.
Bahar, Mert'in kendisini birçok defa aldatmasına artık resti çekti ve geçtiğimiz hafta evden kovdu. Yayımlanan son bölümde ise Bahar, sürekli yalnız olmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

Dizinin gerçeği ise Mert rolündeki Eren Vurdem'in sosyal medyadan mesaj paylaşmasıyla ortaya çıktı. 
Sadakatsiz'de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, son bölümle birlikte senaryo gereği diziye veda etti.

Sadakatsiz dizisinin orijinali olan Doctor Foster'da olduğu gibi Sadakatsiz'de de bu karakterin dizideki hikayesi sona erdi.

EREN VURDEM KİMDİR

Eren Vurdem sosyal medya hesabından da veda paylaşımı yaptı:

"Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz... Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir.''

''Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.''

Eren Vurdem: 1988 yılında Konya'da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nden mezun. 

İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol aldı.

Fox TV’de yayınlanan İnadına Aşk diziş ile asıl yükselişine kavuştu. Bu dizide, Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber rol alan Vurdem, İnadına Aşk’ta Çınar karakterine hayat veriyordu.

Başrolünü Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Nihat Altınkaya gibi isimlerin paylaştığı Söz dizisinde yer alan Eren Vurdem, burada ise Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandırdı.
Son olarak ise Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz adlı dizide Mert karakterine hayat vermektedir.

 

ppppppp-001.jpgppppppp1-001.jpgppppppp2-001.jpgsadakatsizx.jpg

İlgili Haberler