Sadakatsiz dizisinden izleyicilere şok. Derin öldü mü. Melis Sezen Sadakatsiz 'den ayrılıyor mu

Sadakatsiz dizisinden izleyicilere şok. Derin öldü mü. Melis Sezen Sadakatsiz 'den ayrılıyor mu
Sadakatsiz’in son bölümlerinde yaşananların ardından dizinin Derin’i Melis Sezen’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Daha önce Derin'in cinayete kurban gittiğine dair ipuçları veren görüntüler dikkat çekmişti. Sadakatsiz dizisinin 19. Bölüm fragmanında ise Melis’in Volkan’ı bir notla terk ettiği görülüyor. Peki, Derin'e ne oldu, öldü mü? Yeni bölüm hakkında tüm detaylar...

Olaylardan 20 gün sonra ise Volkan ve Derin''in evinde beklenmedik gelişmeler yaşanacağına dair ipuçları geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Polislerin evde inceleme yaptığı görüntüler ardından Derin''in Volkan''la ilgili yazdıkları şoke etkisi yarattı. Derin, Volkan''ın kendisinin öldürme ihtimalinden bahsettiği notlar soru işaretlerine neden oldu.

Sadakatsiz''in 19. bölüm fragmanıyla birlikte izleyicinin kafasındaki Derin''in dizideki geleceği ilgili soru işaretleri arttı.

Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler ise şöyle; Asya''nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ''a Asya''yı görmek için gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya''yı çok mutlu etmiştir. Sinan''ın Asya’ya tatil teklifi etmesiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul''a gelir. Volkan Ali''yi arayıp annesinin nerede olduğu sorunca aldığı cevapla kıskançlıktan çılgına döner. İstanbul''a Asya ve Sinan''ın yemek yediği otele baskın yapar gibi gelir. Ancak bu kez yakayı öyle kolay kolay sıyıramayacaktır. Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin''den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan''a mektup yazmıştır ve mektupta artık Asya''ya dönebileceğini söylemiştir.

Sadakatsiz dizisi 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlaması olarak ekranlarda yer alıyor. Sadakatsiz dizisinin orijinali Doctor Foster''da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakterinin ölerek diziye veda ediyor. Bu ayrıntı da akıllara Derin ölüyor mu sorularını bir kez daha getirdi.

İlgili Haberler