Sadakatsiz’de Selçuk Haluk’un en büyük sırrını açıkladı. Sadakatsiz’de şaşkına çeviren sahne!

Sadakatsiz’de Selçuk Haluk’un en büyük sırrını açıkladı. Sadakatsiz’de şaşkına çeviren sahne!
Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Haluk’un oğlu olduğunu öğrenen Selçuk, Derin’in mekân açılışında herkesin gözü önünde bu sırrı ifşa etti. Selçuk’un kardeşi olduğunu ve babasının bir oğlu olduğunu öğrenen Derin şok oldu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar''ın başrollerde oynadığı Kanal D''nin sevilen dizisi Sadakatsiz dizisi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizide Selçuk’un herkesin önünde söylediği sır herkesi şok etti.

SELÇUK HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Sadakatsiz''in bölüm sonu sahnesinde ise Selçuk, aynı zamanda kardeşi de olan Derin''in mağaza açılışına gitti. Selçuk''u orada gören Haluk ise onu kenara çekip konuştu ve ailesinden uzak durmasını söyledi.

Haluk''un tepkisi sonrası iyice sinirlenen Selçuk, açılışta aile fotoğrafı çektirildiğini görünce harekete geçti. "Bu fotoğrafta bir kişi eksik" diye herkesin önünde bağıran Selçuk, Haluk''un reddettiği oğlu olduğunu açıkladı.

Geçmiş bölümde Haluk’un reddettiği oğlunun olduğunu öğrenen Gönül’ün haricinde Haluk, Selçuk''u engellemeye çalışırken Derin yaşanan olayların ardından şok oldu.