Şafak Sezer'den Beşiktaş'ın Kolpaçino hayranı yeni yıldızına çağrı

Şafak Sezer'den Beşiktaş'ın Kolpaçino hayranı yeni yıldızına çağrı
Beşiktaş, İspanya La Liga devi Barcelona forması giyen Miralem Pjanic'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Bosnalı yıldızın 'Kolpaçino' göndermeli transfer videosu ise sosyal medyada gündem oldu. Filmin yönetmeni Şafak Sezer'den çağrı gecikmedi.

İspanya uzaktı, artık olur

Milliyet''te yer alan habere göre, Beşiktaş''ın yeni transferi Miralem Pjanic, imza sonrasında taraftarlara mesaj yolladı. Ünlü oyuncuya, Şafak Sezer''den çağrı geldi.

Pjanic, Barcelona''ya transferi öncesi, Şafak Sezer''in ünlü filmi Kolpaçino''ya atıfta bulunmuş ve filmin popüler repliği  "Hedef ben miyim Tayfun" sözlerini kullanmış, Beşiktaş''ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda da Bosna-Hersek''li yıldız Pjanic, Türkçe olarak "Hedef benmişim! Merhaba Beşiktaş..." ifadelerini kullanmıştı.

Karantina döneminde sosyal medya hesabından canlı yayınlar yapan Serdar Ortaç ile Şafak Sezer, Kolpaçino filmi hakkında konuşurken Bosna Hersekli yıldız futbolcu, "Beni de Kolpaçino''da oynatsana Şafak abi" yorumunu yaparak herkesi şaşırtmıştı.

"HEDEF BENMİŞİM"

Bosna Hersek''in Tuzla şehrinde doğan ve birçok Türk arkadaşı bulunan Miralem Pjanic''in dün sürpriz şekilde Beşiktaş''a transfer olması sonrasında önceki yorumları tekrar gündeme gelmiş hatta siyah-beyazlı ekip transferi yine Kolpaçino filminde repliğe atıfta bulunarak ''Hedef benmişim'' hashtagi ile duyurmuştu. 

ŞAFAK SEZER: ''HAFTA SONU BİZİM EVE GEL ŞARTLARI GÖRÜŞELİM''

Bu yaşananlar sonrası Şafak Sezer bugün Pjanic''e bir çağrı yaptı. Sezer, sosyal medya üzerinden Beşiktaş''ı etiketleyerek, ''İspanya uzaktı, artık olur. Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim'' mesajını yayınladı. Pjanic''in bu mesajı nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

 

İlgili Haberler