Şahan Gökbakar'ın, kazanacağı para dudak uçuklattı

Şahan Gökbakar'ın, kazanacağı para dudak uçuklattı
Recep İvedik serisiyle sinemada gişeleri alt üst eden Şahan Gökbakar serinin yedinci filmi için flaş bir anlaşmaya imza attı.

İlk olarak Dikkat Şahan Çıkabilir adlı televizyon programında canlandırdığı Recep İvedik karakteriyle büyük beğeni toplayan komedyen Şahan Gökbakar, 2007 yılında bu karakterin sinema filmini çekti.

 Recep İvedik ile gişeleri alt üst eden başarılı komedyen, geçtiğimiz günlerde serinin 7. filminin çıkacağı müjdesini vermişti.

 Ünlü komedyen, serinin 7. filmi için bomba bir anlaşmaya imza attı. Gazeteci İbrahim Seten’in iddiasına göre; Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 için Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus ile el sıkıştı. Ünlü komedyenin bu anlaşmadan 120 milyon TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye’de 14 Haziran’da yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus daha önce Tarkan, Engin Akyürek, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Aslı Enver, Eda Ece, Pınar Deniz, Burak Deniz, Demet Özdemir, Can Yaman, Gülse Birsel ve Varol Yaşaroğlu gibi isimlerle de el sıkışmıştı.

İlgili Haberler