Şahin Tepesi son bölüm ve 5. bölüm fragmanı

Şahin Tepesi son bölüm ve 5. bölüm fragmanı
Şahin Tepesi 4.son bölümü dün akşam izleyicisi ile buluştu. Son bölümde; Ezgi, Verda ile Efe'nin birlikte olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuluyor. Efe ise Verda'ya aşık olduğunu söylüyor. Cem ise Efe'yi görünce çılgına dönüyor

Şahin Tepesi 4. son bölümü izleyici ile buluştu. Hemen ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Soruları gelmeye başladı. Şahin Tepesi son bölümde, Verda'dan dans dersi alan Ezgi, Verda ile eski sevgilisi Efe'nin birlikte olduğunu öğreniyor. Gerçeği öğrenen Ezgi gözyaşlarını tutuamıyor. Öte yandan, Efe, Verda'ya aşık olduğunu belli edecekken tam bunun üzerine Verda'nın ağabeyi Cem geliyor. Cem Efe'den hesap soruyor fakat Efe asla geri adım atmıyor. Verda'nın Efe'ye şu sözü diziye damgasını vuruyor, "Kimsenin kalbine bir yol aramıyorum, benim kendi yolum var..." diyor. 

ŞAHİN TEPESİ 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin 4. bölümü yayınlanmasının ardından 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şahin Tepesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacak.

ŞAHİN TEPESİ SON BÖLÜM YAYINLANDI MI

Tuna, büyük sırrının Mete'nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Mete ise beklenmedik bir olayla köşkten uzaklaşmak zorunda kalır. Bu durum Tuna'ya zaman kazandırırken Mete'yi durdurmak için harekete geçmesini sağlayacaktır. Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda'nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir. Melek'in üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar. Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melek'in durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Melek'i bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır. Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tuna'ya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tuna'yı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.